Kinek szól ez az oldal?

Az az üzenet, amit ezen a honlapon keresztül szeretnék átadni, elsősorban azoknak szól, akik elégedetlenek az alakjukkal, ezért már többször is megpróbáltak lefogyni – mindeddig sikertelenül. Lehet, hogy már kipróbáltad az összes trendi fogyókúrát: Atkins, Paleo, Norbi Update, 90 napos, Turbó Diéta… Lehet, hogy már többféle edzésprogramot is elkezdtél: aerobik, pilates, kardio, súlyzós edzés… Úgy érezheted, már mindent megpróbáltál, de az eredmény csak kudarc. „Nincs elég önuralmam, ezért nem vagyok képes végre leadni a plussz kilóim.” – gondolhatod.

Nos, ha magadra ismertél: ez az oldal pontosan Neked szól. Ha velem tartasz, megismertetem veled a táplálkozástudomány egyik legújabb irányvonalát, melyről Magyarországon még nagyon kevesen tudnak. Lesznek számodra szuper híreim, amelyek – reményeim szerint – felszabadítanak az elmúlt évek sikertelenségéből. De lesznek rossz híreim is, melyeket először biztosan nem akarsz majd elhinni – nekem is időbe telt, mire el tudtam fogadni őket – de hidd el, egyszer még hálás leszel érte, hogy elmondtam.

Hogy ne dédelgess hiú ábrándokat, máris elmondom az első rossz hírem: ez az oldal nem azért jött létre, hogy segítsen lefogynod. Sajnálom, de én egy kiló fogyást sem ígérek Neked. Egészen más célom van ezzel a honlappal. Egy sokkal jobb célom. Sokkal-sokkal jobb célom. Remélem, még nem vettem el a kedved, és nyitott vagy rá, hogy megismerkedj egy új irányzattal, ami egy egészem más szemléletmódot kíván!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük