Fogyókúra DETOX Start Program – kezdd el most!

 

Ezen a blogon már sokat olvashattál a fogyókúrák negatív hatásairól, és valószínűleg már Te is tapasztaltad némelyiket. Én dietetikusként már rengeteg olyan esettel találkoztam, amikor az illető lelkesen belekezdett egy fogyókúrás programba, kezdetben fogyott is valamennyit, de hamarosan visszahízta az összes leadott kilót (sőt, gyakran előfordul, hogy még többet is).

Véleményem szerint a fogyókúrázás egyáltalán nem segít tartósan csökkentetni a testsúlyt. A korlátozó diéták nem oldják meg az elhízás problémáját. Csak körül kell nézni a világban. Ha a fogyókúrák működnének, már rég nem lenne ennyi elhízott ember. Az igazság azonban az, hogy az elhízott emberek száma ma sokkal magasabb, mint néhány évtizeddel ezelőtt. A fogyókúrák nem működnek.

Szerintem egészen más megközelítésre van szükség. Ideje a szemléletváltásnak!

Az Egyesült Államokban már egyre többet felismerték az irányváltás szükségességét, de sajnos hazánkban még kevesen. Ezért működtetem ezt a blogot, és ezért hoztam létre egy másik oldalt is, ahol már elérhető egy ingyenes program azok számára, akik érdeklődnek ez iránt az új megközelítés iránt.

Neked is ajánlom a Fogyókúra DETOX Start Programot, ami egy ingyenes e-book a fogyókúrák nélküli egészséges életmód megalapozásához. Ez a program elsősorban abban segíthet, hogy kicsit másképp gondolkodj az elhízás és fogyás témaköréről. Sok mindent megtudhatsz a fogyókúrák hatásairól, és megismerkedhetsz egy másik lehetőséggel is, amit még nem sokan ismernek hazánkban.

Ez a tanfolyam lehet az első lépés egy új, egészségesebb és szabadabb életmód felé.

Ha érdekel, kattints ide: Fogyókúra DETOX Start Program

fd_start_program.png

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.